Sista kvällen

Borde la egentligen sitta och umgås med kusinerna nu men är så förbannat trött och så galet lack på en del människor vid detta laget. Och ärligt, i don’t care. Så därför sitter jag med datorn i knät och stänger av världen helt och hållet. Lovade att hämta Tilda ikväll men orkade inte helt enkelt, känner inte för att någon ska sitta bredvid mig hela tiden, inte på humör helt enkelt. Får ta och gå dit imorgon och hälsa på henne innan vi åker. Gullet vill inte åka hem till sverige för att vi kan spela finns i sjön här :’)

Kommer sakna min fina farmor, mina fina fastrar och mina snälla farbröder och en del av mina kusiner. Har typ äntligen lärt mig vem som är vem och så ska man lämna dom, ROLIGT

Nej nu ska jag gå och röka mig en cigarett fastän jag har slutat.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>