Helsjukt

Kan inte förstå att en skinny/fit tjej lämnade sverige för sju veckor sen och snart är på sin väg tillbaka till regnet tillsammans med allt fett hon samlat på sig.. Fan va jag hatar tanken att åka hem. Jag vill inte!!!

Idag åkte vi för att handla… Lienis har numera inga pengar kvar, men hon har en snäll pappa som kan betala om hon behöver något hihi. Köpte mig två par converse till.. Och en mascara, hörlurar. Jag vet inte ens vad jag fått med mig hem. Vad jag spenderat pengar på..? Gud är jag, jag är fucking Gud. Älska mig.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>