no one dies a virgin life screws us all

Pratade bloggar med H och insåg att jag saknar att blogga från spotlife. Över ett år sen jag uppdaterade sist, och sen dess har det gått riktigt segt med bloggandet. Funnits två olika och uppdateringen har varit sämst. Men frågan är om jag inte har ”växt ifrån” det eller om jag bara inte har något kvar att säga/skriva. Haha, fina bloggen. Fina inlägg, fina ord.

När man läser och kollar tillbaka i arkivet så blir man så paff ändå, för man minns inte allt som verkligen hänt och här är det. Nedskrivet i ett dokument för allmänheten att läsa. De är la lite kefft ändå att man blottar sig själv på de sättet, hjärta och själ. Men det saknar jag, att skriva ut varenda känsla och mena det så man nästan brister för sanningen gör så ont. Jaha..

Nu får det vara nog, ska försöka sova lite. Får la se när vi ses igen bloggen, kanske fortsätter mitt liv och min historia här istället. Godnatt.

IMG_6283

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>