I’ve got you under my skin

Damn it. Vad händer med mig? Detta är inte normalt, detta är inte okej. Låg i solariet idag och lyssnade på en cover av somewhere only we know med max schnieder och någon brud och jag fällde en tår. Shit jag älskar covern och spelade sönder den i början av hösten och nu kom den fram igen och jag kan inte sluta tänka på dig. Vem är du ens, gud vad händer med mig? Känner mig helt lost alltså. Detta är så olikt mig. Får la vänta några dar och låta det gå över haha. Men kaos i min hjärna atm.

20131229-220825.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>